top of page

Beschikbare plaatsen

 (neem contact met mij op voor de plaatsingsmogelijkhedenen)

Anneke Scholte geplaatst op Jun 10, 2019 2:14 AM

Mijn dochter Anna gaat al sinds ze baby is naar Karin. Ze is gek op Karin, haar man en kinderen. Ik laat Anna altijd met een gerust hart achter bij Karin wetend dat ze daar heerlijk ren veilig kan spelen. Voor Anna is het een vertrouwde plek waar ze in een huiselijke omgeving helemaal zichzelf kan zijn. Ik kan Karin aan iedereen aanbevelen.

Whitley Westerhof geplaatst op Jun 10, 2019 1:20 AM

Onze zoon Boaz (nu 1.5) jaar gaat al vanaf januari 2018 naar Karin. Onze zoon was toen drie maanden oud, Karin gaf ons meteen al een goed gevoel. Wij hebben een moeilijke start gehad met Boaz en Karin wist precies hoe ze daarmee moest omgaan! Hoe ze met Boaz omgaat is precies wat wij verwachten van een gastouder. Ze onderneemt veel, zoals knutselen, uitstapjes maken en veel buiten zijn! Wij brengen Boaz met heel veel plezier naar Karin! Het is een veilige en prettige omgeving voor Boaz, de sfeer is erg goed! Ik raad Karin bij iedereen aan, om de kinderen naartoe te brengen! Door onze onregelmatige werktijden is Karin erg flexibel Als we vragen of Boaz een uur langer kan blijven is dat geen probleem! We hopen dat er nog meer kindjes bij Karin komen dat zou ook erg leuk zijn voor Boaz! Karin je bent een super gastouder! Whitley moeder van Boaz.

Dennis Russchen geplaatst op Jun 22, 2017 2:00 AM

Onze beide zonen (stijn en valentijn) gaan met veel plezier al jaren naar karin. Wat wij als ouders zo waarderen in Karin is de manier waarop ze met onze kinderen omgaat en het maximale eruit sleept qua ontwikkeling en opvoeding. Stijn is nu inmiddels bijna 4 en al die tijd is hij al bij Karin. In de jaren is hij zovaak thuis gekomen met leuke knutselwerkjes en verhalen. Hij kijkt tegen haar op en respecteerd haar. Dat heeft er mede voor gezorgd dat hij is wie hij is aangezien hij met enige regelmaat bij haar is. Wij zijn vanaf dag 1 onwijs tevreden en hopen ook dat deze leuke gastouder nog lang voor onze kids wil zorgen. En ook dat er nog meer leuke nieuwe vriendjes/vriendinnetjes bijkomen. Dennis en Evelien Russchen.

Je naam:

Je e-mailadres : *

Voer reactie in:

bottom of page